Grafische Communicatie

 

Grafisch - wij geven er vorm aan
Heldere communicatie is essentieel om een verhaal goed over te brengen. Een sterk beeld, pakkende kleur of verrassende vorm maakt de klant nieuwsgierig. Mimicry geeft uw communicatiemiddel die kleur en creatie die perfect aansluit bij uw doel, doelgroep en boodschap.

Van promomateriaal tot huisstijl
Of het nu om promotiemateriaal voor uw beursstand gaat, of dat u met een magazine uw verhaal wilt vertellen, Mimicry geeft grafisch vorm aan uw tastbare boodschap. Want juist in de uitstraling van een eenmalige geprinte of gedrukte communicatie-uiting zit onze kracht.

Een greep uit onze middelen
Brochures, leaflets, mailingen, (sponsored) magazines, presentatiemappen of posters, Mimicry maakt er werk van. Als afzonderlijk uniek product, of geheel in lijn met uw overige middelen. Ook denken wij graag mee met uw huisstijl of aansluiting ervan in uw communicatie- of marketingplan.


 

Heeft u zich al geregistreerd voor een bezoek aan HorecaEvenTT

 Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de 14e editie van onze toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland.

HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden

 HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de

HorecaEvenTT editie nr. 13 op 10, 11 en 12 februari 2020

10-02-2020
Proeverijen, productpresentaties , culinaire topwedstrijden en nog zoveel meer om uw horecabeleving een nieuwe impuls te geven!