Evenementen

Evenementen - wij organiseren het
Al ruim twintig jaar ervaring heeft Mimicry met de organisatie van evenementen. Van particuliere beurzen tot zakelijke business to business-events. De kracht van een goed evenement zit in de details. Daarom zijn wij nauw betrokken bij de gehele organisatie, van acquisitie tot het opbouwen van de voorzieningen ter plekke.

Volledige facilitering en ontzorging
De organisatie van een (terugkerend) evenement draait om een langetermijnrelatie. Wij snappen dat een beurs voor standhouders een commercieel belangrijk moment is, waarbij het vaak om details gaat. Vanuit een goed persoonlijke contact met deelnemers en relaties proberen wij hen daarbij continu te faciliteren en te ontzorgen.HorecaEvenTT & EvenTT Culinair
Al dertien jaar lang mogen wij de toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland organiseren. Op 14.000 m2 vloeroppervlakte en prima faciliteiten in de Expo Assen weten wij ruim 500 standhouders te faciliteren, 150 culinaire wedstrijddeelnemers uit te dagen en al onze bezoekende horecaondernemers uit de regio te verrassen. De 14e editie vindt plaats op 8, 9 en 10 februari 2021.
www.horecaeventt.nl / www.eventtculinair.nlBetrokken bij events:
• HorecaEvenTT & EvenTTCulinair
• Regio Netwerkdagen Flevoland (Emmeloord)
• Zakenbeurs Regio Drachten (Drachten)
• Zakebeurs Regio Zuid-West-Friesland (Sneek)
• Autotuning Beurs (Assen)
• Installatievakbeurs IVAK (Drachten)
• Lifestyle & Interieurbeurs (Drachten)

Ook events voor derden
Wilt u als bedrijf of organisatie een (klein of groot) evenement organiseren? Ook dat kunnen we volledig verzorgen. Van begin tot eind, net zoals we dat voor onze eigen events ook doen. Voor Brandsma Koffie te Bolsward hebben we in Thialf bijvoorbeeld een Koffie & Thee Event georganiseerd. Met alles er op en eraan, geheel op smaak gebracht naar de wensen van onze opdrachtgever. Smaakt dat naar meer? Neem gerust contact op voor uw wensen.

HorecaEvenTT editie nr. 13 op 10, 11 en 12 februari 2020

10-02-2020
Proeverijen, productpresentaties , culinaire topwedstrijden en nog zoveel meer om uw horecabeleving een nieuwe impuls te geven!