Uitgeverij

 

Uitgeverij - wij verzorgen het

De kracht van een gedrukt of geprint boek of magazine is de tastbaarheid. Je pakt het er even bij, bladert het door en deelt het. Onze ervaring is dat juist door de toenemende online mogelijkheden een papieren uitgave opvalt en scoort. Het verbindt, als onderscheidende vorm van storytelling.

De kansen van sponsored magazines
Mimicry heeft zich gespecialiseerd in de acquisitie en vormgeving van deze uitgaves. Want juist in sponsored magazines liggen aantrekkelijke kansen voor adverteerders en platformeigenaren. Maar ook bij de ideeën voor en realisatie van de content in tekst en beeld helpen wij u graag. Daarnaast hebben we goede contacten met drukkers om tot het beste eindproduct te komen.

Horeca Magazine Noord - groot succes
Al jarenlang zijn we met groot succes uitgever van het Horeca Magazine Noord. Een regionaal horecamagazine voor Noord- en Oost-Nederland, de enige beursuitgave voor HorecaEvenTT. Wij willen met ons magazine graag de horeca verbinden, inspireren maar ook informeren.

Mooie uitgaves van Mimicry:
• Horeca Magazine Noord
• Presentatiegids voetbalvereniging ONS
• Schaatscatalogus Zandstra
• Maandmagazine EHBO Vaardig     

HorecaEvenTT editie nr. 13 op 10, 11 en 12 februari 2020

10-02-2020
Proeverijen, productpresentaties , culinaire topwedstrijden en nog zoveel meer om uw horecabeleving een nieuwe impuls te geven!