Uitgeverij

 

Uitgeverij - wij verzorgen het

De kracht van een gedrukt of geprint boek of magazine is de tastbaarheid. Je pakt het er even bij, bladert het door en deelt het. Onze ervaring is dat juist door de toenemende online mogelijkheden een papieren uitgave opvalt en scoort. Het verbindt, als onderscheidende vorm van storytelling.

De kansen van sponsored magazines
Mimicry heeft zich gespecialiseerd in de acquisitie en vormgeving van deze uitgaves. Want juist in sponsored magazines liggen aantrekkelijke kansen voor adverteerders en platformeigenaren. Maar ook bij de ideeën voor en realisatie van de content in tekst en beeld helpen wij u graag. Daarnaast hebben we goede contacten met drukkers om tot het beste eindproduct te komen.

Horeca Magazine Noord - groot succes
Al jarenlang zijn we met groot succes uitgever van het Horeca Magazine Noord. Een regionaal horecamagazine voor Noord- en Oost-Nederland, de enige beursuitgave voor HorecaEvenTT. Wij willen met ons magazine graag de horeca verbinden, inspireren maar ook informeren.

Mooie uitgaves van Mimicry:
• Horeca Magazine Noord
• Presentatiegids voetbalvereniging ONS
• Schaatscatalogus Zandstra
• Maandmagazine EHBO Vaardig     

Heeft u zich al geregistreerd voor een bezoek aan HorecaEvenTT

 Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de 14e editie van onze toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland.

HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden

 HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de

HorecaEvenTT editie nr. 13 op 10, 11 en 12 februari 2020

10-02-2020
Proeverijen, productpresentaties , culinaire topwedstrijden en nog zoveel meer om uw horecabeleving een nieuwe impuls te geven!