Mimicry...multifunctionele evenementenorganisator

De term ‘mimicry’ staat in de natuur voor aanpassing in kleur, vorm of geluid, met als doel om als beste te kunnen overleven. Wij als Mimicry bewijzen al ruim twintig jaar dat we in staat zijn om ons te onderscheiden als multifunctioneel bedrijf, maar ons daarin te vormen naar de wensen van onze relaties. Vanuit onze eigenzinnige kijk denken, adviseren en creëren we graag met u mee.Van hands on beursorganisator….
Primair zijn we een organisatiebureau dat sterk is in de evenementenbusiness. Van acquisitie en coördinatie tot hands on support op de beursvloer. Zo hebben we HorecaEvenTT in ruim tien jaar uit laten groeien tot de toonaangevende horecavakbeurs van Noord- en Oost-Nederland.

…tot uitgeverij en grafische vormgeving
Twee takken van sport die daaruit voort zijn gekomen, zijn de uitgave van (sponsored) magazines en grafische vormgeving van promotiemateriaal. Door onze ervaring in diverse disciplines kunnen wij dus totaaloplossingen bieden voor uw evenement of communicatieve uiting. Wij verzorgen het.

Wie zijn we?
Mimicry is een bureau dat zich durft te onderscheiden in het speelveld waarin we actief zijn. Vanuit een ervaren en compleet basisteam in combinatie met meerdere partners met elk hun expertise vormen wij een flexibel bureau dat snel schakelt met opdrachtgevers en derde partijen.

Jan Vlap / directeur en manager

De teammanager die de juiste mensen op de beste plek zet en die met een groot netwerk Mimicry als topspeler positioneert.

Alexander Plomp/ beursmanager en adviseur
De aanvaller die de contacten met relaties heeft en kansen in het veld probeert te verzilveren voor zowel klanten als Mimicry.

Patrick Vlap/ acquisitie en support
De middenvelder die als allrounder de lijnen verbindt en ondersteunt bij praktische zaken als websitebeheer en eventopbouw.

Tineke Vlap/ administratie en backoffice
De keeper die het speelveld organisatorisch, financieel en communicatief overziet en daarbinnen werkzaamheden opvangt en taken verdeelt.

 

   
   
   Heeft u zich al geregistreerd voor een bezoek aan HorecaEvenTT

 Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de 14e editie van onze toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland.

HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden

 HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de

HorecaEvenTT editie nr. 13 op 10, 11 en 12 februari 2020

10-02-2020
Proeverijen, productpresentaties , culinaire topwedstrijden en nog zoveel meer om uw horecabeleving een nieuwe impuls te geven!