Heeft u zich al geregistreerd voor een bezoek aan HorecaEvenTT

Heeft u zich al geregistreerd voor HorecaEvenTT 2022? Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de 14e editie van onze toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Ter reminder, we zijn verhuisd naar de WTC Expo in Leeuwarden. Daar bent u van harte welkom!

Datum: 11, 12 en 13 april 2022
Locatie: WTC Expo Leeuwarden


Wat kunt u verwachten?
Al over twee weken is het zover! Drie dagen lang kunt u genieten van de lekkerste drankjes en gerechten, trendy productinnovaties en modernste technologie, alles gericht op horeca, grootkeukens en recreatie. Of u nu op zoek bent naar een speciaalbier of goede wijn, ijs of pizzadeeg, servies of nieuwe keukeninrichting, u vindt het op HorecaEvenTT.

Wat hebben wij u te bieden?
Dit alles presenteren wij in een aantrekkelijk menu van ruim 300 exposanten, live-cooking-shows, leuke side events en diverse themapleinen. Schuif bijvoorbeeld aan op het bierplein, beleef de wijnstraat, of kom proeven op het Chefs Experience plein van EvenTTCulinair. Daar koken twaalf topchefs, waarvan sommigen met een Michelinster, speciaal voor u hun mooiste creaties.

What’s in it for me?
Laat u inspireren door te zien, proeven en ervaren, wat de sector in huis heeft. En laat u adviseren bij uw zoektocht naar een optimalere smaak, service en klantbeleving. Kom contacten leggen, ontmoet nieuwe leveranciers, en doe zaken in een ontspannen omgeving, met alleen maar andere horecaspecialisten. Zo maakt u straks het verschil voor uw gasten!

Bestel uw kaarten online
Benieuwd? Registreer u dan vandaag nog en reserveer uw gratis toegangskaarten:
* ga naar https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register of via https://www.horecaeventt.nl
* vul uw e-mailadres in, en ontvang direct een link in uw e-mail
* voltooi uw registratie via de link, met uw KvK-nummer en relatiekaartcode hettwtc22
* u ontvangt per ommegaande uw toegangstickets in uw mail
* Registreren met een gmail- of hotmail-account is helaas via de site niet mogelijk. Bel dan met ons kantoor 0515-333555 om het te     regelen.

Na een eerste periode met prachtig voorjaarsweer hebben wij de horecabeurssmaak te pakken. Goed te weten, de beurs kan plaatsvinden zonder coronabeperkingen. U bent van harte welkom!

Namens team HorecaEvenTT 2022, graag tot ziens in Leeuwarden!

Mimicry
HorecaEvenTT 2022 / EvenTTCulinair 2022
dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland

maandag 11 - dinsdag 12 - woensdag 13 april 2022 - WTC Expo Leeuwarden

Nieuws archief »

Heeft u zich al geregistreerd voor een bezoek aan HorecaEvenTT

 Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de 14e editie van onze toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland.

HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden

 HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de

HorecaEvenTT editie nr. 13 op 10, 11 en 12 februari 2020

10-02-2020
Proeverijen, productpresentaties , culinaire topwedstrijden en nog zoveel meer om uw horecabeleving een nieuwe impuls te geven!