HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden

 HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de Expo in Assen.

De beurs wordt in april na twee jaar weer gehouden. Jan Vlap, organisator van HorecaEvenTT is blij met de nieuwe locatie in Leeuwarden: “Hierin kunnen we elkaar als standhouders, deelnemers en bezoekers weer ontmoeten en proeven en genieten van alle mooie producten die de sector te bieden heeft.” De laatste editie trok de horecabeurs met 500 standhouder, volgens de organisator bijna 15.000 foodprofessionals vanuit de horeca, grootkeukens en recreatie. Ook EvenTTCulinair organiseerde er haar wedstrijden.

Lange termijn

De aanleiding voor de verhuizing is dat HorecaEvenTT van Expo Assen niet de garantie kreeg dat ze tijdig kon starten met de voorbereidingen voor de opbouw van de beurs. Omdat de hal dit jaar omgebouwd wordt voor een permanente leisure-invulling, heeft HorecaEvenTT gekozen voor een alternatieve locatie voor de langere termijn. Vlap: “Wij hebben lang gezocht naar een ruimte die niet alleen geschikt is voor dit jaar, maar ook met het oog op de toekomst. Daarin biedt WTC Expo Leeuwarden zeker zoveel mogelijkheden.” Zo staat ook de 15e editie al gepland voor februari 2023.

WTC Expo

WTC Expo in Leeuwarden is het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland, met een totaal vloeroppervlak van 35.000 m2. HorecaEvenTT zal gebruik maken van twee aansluitende hallen, waarmee ze circa 1.000 m2 meer beursvloer beschikbaar heeft dan voorheen.

Nieuws archief »

Heeft u zich al geregistreerd voor een bezoek aan HorecaEvenTT

 Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de 14e editie van onze toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland.

HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden

 HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de

HorecaEvenTT editie nr. 13 op 10, 11 en 12 februari 2020

10-02-2020
Proeverijen, productpresentaties , culinaire topwedstrijden en nog zoveel meer om uw horecabeleving een nieuwe impuls te geven!